Diensten en faciliteiten

Herinneringen creëren

ZWEMMEN EN ONTSPANNEN!

Wil je relaxen in het zwembad? Een boek lezen op een van de ligstoelen, een aperitiefje drinken onder de pergola terwijl u de zonsondergang bewondert?

Een verandering van omgeving gegarandeerd!

Toegang tot het verwarmde buitenzwembad is inbegrepen en beschikbaar van april tot oktober* van 9.30 tot 22.00 uur=> alleen & exclusief toegankelijk voor gasten die in Le Clos d'Amande verblijven.

*Onder voorbehoud van weersomstandigheden, mogelijkheid van vroegere opening en sluiting - momenteel gepland voor heropening op 20 april 2023 tot 24 september 2023.

DE MASSAGES VAN GÉRALDINE

"In een maatschappij waarin alles ons buiten onszelf trekt, wil ik de ander vooruit helpen op zijn pad - wat dat ook mag zijn - door weer contact te maken met zichzelf."

Géraldine
1

Dit is de nieuwe samenwerking bij Clos d'Amande!

Voor een 100% ontspannend verblijf biedt Géraldine Bouillon u haar behandelingen rechtstreeks in de Clos d'Amande!

Géraldine komt uit Nijvel (Waals-Brabant), en is in 2019 begonnen met de opleiding massage met het idee om anderen direct te helpen. Ze werd onmiddellijk verliefd op deze praktijk en de vraag ernaar groeide; uitputting, burn-out, emotionele vermoeidheid, moeilijke gebeurtenissen, ...

Géraldine is gecertificeerd in ontspanningsmassage door de school voor natuurlijke gezondheidstherapeuten Harmony attitude (Magali Bodart), in sportmassage (Pierre Delongueville) en in AMMA massage (Sybille Wolf), maar is ook opgeleid in craniale-gezichtsmassage, ayurvedische en bio-energetische massage.

Ontspanningsmassage - 60 min - 80€.

De ontspanningsmassage is gericht op welzijn en harmonie. Het is langzaam, zacht en diep.

Massage is een geweldige kans om weer in contact te komen met jezelf, met je innerlijke zelf. Het stelt je in staat je meer gegrond te voelen, je te heroriënteren, je heel te voelen.

Daarom helpt het stress en angst te bestrijden. Elk deel van het lichaam wordt gekneed, geborsteld, gewreven en gladgestreken. De uitwisselingen tussen cellen worden opnieuw gestimuleerd, de stromen circuleren beter, blokkades en spanningen worden gekalmeerd. Géraldine werkt uitsluitend met biologische plantaardige oliën.

Ayurvedische massage - 60 min - 80€.

Ayurvedische massage maakt deel uit van de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde waar het wordt beschouwd als een essentiële lichaamstherapie voor de dagelijkse levenshygiëne. Het biedt een holistische benadering van de mens die de harmonisatie van alle aspecten mogelijk maakt: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Het verbetert de bloed- en lymfecirculatie en helpt gifstoffen af te voeren; het verstevigt en ontspant de spierweefsels; het behoudt en voedt de huidweefsels dankzij de sesamolie die tijdens de massage wordt gebruikt; het verhoogt het immuunsysteem in het algemeen; het helpt het bewustzijn van het lichaam te herwinnen.
Géraldine beoefent een verwesterde ayurvedische massage, die zachter en langzamer is dan die in India. Tijdens deze massage brengt zij de kundalini, bepaalde marma punten en de dosha's weer in balans.

Ritueel "Facial Beauty - 45 min - € 80

Géraldine biedt u een gezichtsmassage vergezeld van een natuurlijk ritueel om uw gezicht te verzorgen: masker van witte klei, hydrolaten, scrub van koffiedik en acaciahoning, reiniging met kokosolie en Aleppo zeep...

Alle gebruikte producten zijn natuurlijk en gemakkelijk te vinden. U kunt dit ritueel dus thuis herhalen. Aan het einde van de massage en het ritueel zijn uw trekken ontspannen, uw huid gereinigd en gevoed. U vertrekt met een technische fiche waarin de stappen en de producten worden uitgelegd.

De massages worden gegeven in de kamer of, indien mogelijk, in een andere kamer.

"De tijd nemen om jezelf te verwennen en te verzorgen is een belangrijke stap om weer tot jezelf te komen. Het is ook de poort naar slow cosmetics, een alternatieve manier om je huid te verzorgen. - Géraldine "

Alle massages moeten vooraf gereserveerd worden, voor een betere organisatie met Geraldine en onder voorbehoud van beschikbaarheid ↓↓

ONTDEKKEN ↡

1

Het Lasnoise-dal is bovendien rijk aan wandel- en paardrijmogelijkheden. Daarom kunnen traditionele fietsen worden gehuurd* en zijn bij de receptie diverse kaarten met routes in Lasne en de directe omgeving verkrijgbaar.

*Mogelijkheid tot het huren van stadsfietsen (10€/fiets voor de dag), vooraf aanvragen max. voor 2 personen per keer.

EEN DRANKJE EN EEN MAALTIJD?!

Naast het zoete en hartige ontbijt, gemaakt met regionale en ambachtelijke producten, nog een paar weetjes over de rest... ↓↓

Le Clos d'Amande biedt geen table d'hôtes aan maar heeft een exclusieve samenwerking met "La Crèmerie de Lasne" die het passende dienblad voor een uitzonderlijke "Cheese & Wine" avond zal bereiden ; brood, hoeveboter, artisanale charcuterie en uitzonderlijke kazen*.

*Te bestellen tot 24 uur voor de dag van aankomst (behalve op maandag - gesloten) en voor minimaal 2 personen.

-> Et si vous préférez aller vous-même votre restaurant? ↓↓ <-

HOE ZIT HET MET DE DRANKJES?

Met een selectie van lokale en ambachtelijke bieren, Franse wijnen en mousserende wijnen, en niet te vergeten frisdranken, zult u niet teleurgesteld worden! De "drankenservice" (zelfbediening* en/of aan tafel) wordt elke avond aangeboden in de Bar du Clos: de Living Room.

*De Minibar is 24 uur per dag beschikbaar, met glazen en flesopeners tot uw beschikking.

GASTENBALIE

De receptie is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 uur en telefonische bereikbaarheid is dagelijks beschikbaar van 10.00 tot 20.00 uur, met inchecken van 16.00 tot 22.00 uur en uitchecken van 08.00 tot 11.00 uur.

Voor elk verzoek en/of reservering van taxi's, pendeldiensten naar de luchthaven, activiteiten, restaurants, golfbanen of andere, aarzel niet om contact op te nemen met Amandine, voor en/of tijdens uw verblijf.

1

*Tijden kunnenworden aangepast aan uw aankomst- of vertrektijd.

→ TIJD VOOR ZAKEN

Op zoek naar een plek om te verblijven en te werken?

1

Een zakelijk verblijf? Dat kan, met ruimtes die overdag kunnen worden aangepast aan uw vergaderingen/videoconferenties, alleen of in teamverband (zie het aanbod in "tarieven en speciale aanbiedingen")!

Beschikbare apparatuur;

  • gratis wifi overal beschikbaar,
  • printertoegang (zwart-wit, A4 en scanner)*.
  • De loungebar (40 m2) - overdag beschikbaar voor 4 tot 8 personen of de ontbijtzaal
  • Overheadprojector, mobiel projectiescherm, flipchart, beschikbaar voor halve of hele dagen**.

*Voor elke afdruk van meer dan 6 pagina's wordt een supplement van 0,10€ btw/pagina aangerekend.

**Zoete koffiepauzebeschikbaar op aanvraag

Meer informatie?

DE BAR - DE WOONKAMER - BORDSPELLEN ♠

De "Living Room" is ingericht in een"English Pharmacy" stijl, vol tradities en atypische voorwerpen, die u de tijd doen reizen om een drankje te delen, om een van de gezelschapsspelen te spelen. En niet te vergeten de open haard, voor avonden bij het vuur in de winter wanneer dat mogelijk is!

Gegarandeerd een hit!

1

PARKEREN

De parkeerplaats is gratis en uitsluitend toegankelijk voor de klanten van de Clos d'Amande.