Site-icoon Au Clos d'Amande

Omgeving van de Clos d'Amande

LASNE

Maar... Hoe zit het met Lasne?

Op 25 km van Brussel ligt Lasne, waarvan de naam afkomstig is van de Keltische naam van het riviertje "La Lasne" dat "de rivier van de kalme wateren" betekent. Lasne is een echte mengeling van valleien, bucolische heuvels, beboste paden en vormt daardoor een paradijs voor wandelaars en liefhebbers van deze ongerepte natuur.
Lasne bestaat uit oude dorpen waarvan de oorsprong teruggaat tot de 11e en 12e eeuw en die hun identiteit, charme en bijzonderheden hebben behouden: Ohain, Couture Saint-Germain, Lasne Chapelle-Saint-Lambert, Maransart en Plancenoit.

Lasne is ook bekend om zijn witte huizen centrum, zijn Lasne boerderijen, zijn enkele onafhankelijke winkels, en zijn gastronomie, maar niet alleen! Veel kunstenaars zijn hier komen wonen, en kunst en cultuur zijn een integraal onderdeel van deze gemeente, en er worden veel tentoonstellingen georganiseerd.

Bovendien is de Lasnoisevallei vol wandel- en paardrijmogelijkheden en is het een van de meest centraal gelegen gemeenten ten opzichte van de vele golfbanen die het omringen.

EN ROND ...?

Naast de recreatieve belangen mogen we niet vergeten dat het etablissement in de buurt van de belangrijke zaken- en toeristische centra van Waals-Brabant ligt;

GOLFS

! Voor golfliefhebbers is Lasne een van de gemeenten in het hart van de vele golfbanen in Waals-Brabant, waarvan sommige deel uitmaken van de Top #10 van de beste 18-holes golfbanen in België, verkozen door Leading Courses en High Level Communication!

Andere clubs in de buurt;

ANDERE ACTIVITEITEN & VRIJE TIJD

Waals-Brabant zit vol ontdekkingen, voor jong en oud!

EVENEMENTENRUIMTES RESTAURANTS & BARS

Gaat u naar een bruiloft, een evenement of een seminar? Le Clos ligt op minder dan 5 km van "La Maison Basse", de "Domaine d'Hubermont" en "Château-Ferme de Moriensart".

Andere restaurants/bars in de buurt

De mobiele versie verlaten