Au Clos d'Amande

1

| WEES MIJN GASTEN!

Gelegen in Lasne, in Waals-Brabant, is de Clos een Bed & Breakfast type toeristische accommodatie die 4 kamers en een gastronomisch ontbijt biedt, met hotelachtige diensten, en zich comfortabel aanpast aan elk type reis!

1Toeristische accommodatieAu Clos d'Amande"Het is gelegen in het hart van Waals-Brabant, dat Waterloo verbindt met Waver/Ottignies/Louvain-La-Neuve, op de hoogten van het prachtige Lasne heuvelgebied.

Het motto van Le Clos is u een typische "Bed & Breakfast"-sfeer te bieden, waarbij gezelligheid, charme, comfort en karakter worden gecombineerd.

De locatie is geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, en de op maat gemaakte service en authentieke sfeer zullen deze plek ongetwijfeld tot uw favorieten maken.

| Houd er rekening mee dat het etablissement niet uitgerust en geschikt is voor peuters onder de 12 jaar.

1 Ontdek meteen de 4 comfortabele, karaktervolle kamers, met een paleisbeddengoed, en van hoteldiensten.

1A zoet en hartig ontbijtHet restaurant is open van 08:00* tot 10:00 op weekdagen en van 08:30 tot 10:30 in het weekend.

*Mogelijkheid tot wijziging van het ontbijtuur indien nodig en op aanvraag bij aankomst.

De Clos d'Amande biedt geen table d'hôtes maar stelt een samenwerking voor met de"Crèmerie de Lasne" om u 's avonds kaas- en vleeswarenplateaus aan te bieden. "Cheese & Wine" avonden en om ter plaatse de verschillende voorgestelde wijnen / softs of ambachtelijke en lokale bieren te proeven.

1Of u nu wilt ontspannen of werken, de Clos d'Amande biedt een aantal faciliteiten en activiteiten om aan uw verschillende behoeften te voldoen; verwarmd zwembad in het seizoen, massages op reservering. loungebar, gezelschapsspelen, wandel- en trektochten.

Als u een teambuildingevenement wilt organiseren, is ertoegang tot wifi, evenals de mogelijkheid om een overheadprojector en een mobiel projectiescherm te huren.

-> De toegang tot de parkeerplaats buiten is privé en gratis.

NUTTIGE INFORMATIE

Belangrijk! Amandine is elke dag beschikbaar aan de telefoon (+32 2 425 63 00) en in antwoord op uw e-mails (resa@auclosdamande.be) van ;

  • Maandag t/m zaterdag: 10:00 uur - 20:00 uur
  • Zondag: van 10:00 tot 16:00 uur

Buiten deze uren is de telefoondienst mogelijk niet beschikbaar.

LAST MINUTE RESERVERING? Reserveringen worden automatisch gesloten op de websites vanaf 17 uur, dus aarzel niet om tot 20 uur contact op te nemen met Amandine als u de beschikbaarheid van de dag wilt weten!

Aankomst|Check-in: Van 16:00 tot 22:00, onder voorbehoud (Indien mogelijk, vermeld uw aankomsttijd)

Vertrek| Check-out: van 08:00 tot 11:00 (Mogelijkheid vanaf 07:00 indien nodig)

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur (ma-vr) | 08:30 tot 10:30 uur (za-zo).

Het verwarmde buitenzwembad is alleen in het seizoen geopend en bij de prijs inbegrepen: van 20/04/2023 tot 24/09/2023.

België kleine hotels hotel met buitenzwembad in België

Laat een reactie achter